Tre grunde til at bruge en e-cigaret til dit rygestop

0

Der er flere og flere danskere, der har intentioner om for alvor at kunne lægge cigaretterne på hylden. Det er dog ikke alle med dette ønske, der reelt set har modet til at gøre det, hvilket oftest skyldes, at de har svært ved at finde et godt middel eller en god metode, der kan bruges til at opnå lige netop dette rygestop.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der findes en lang række forskellige typer af rygestopmidler på det danske marked. I denne artikel har du dog muligheden for at læse intet mindre end tre gode grunde til, at du bør benytte dig af en e-cigaret, hvis du har et ønske om at kunne stoppe med at ryge cigaretter.

1. Du kan skære ned på nikotinindtaget i små skridt

Hvis du har planer om at skulle stoppe med at ryge cigaretter, så er du med garanti også bekendt med, at det er nikotinen, du særligt er afhængig af. Hvis du fra den ene til den anden dag ender med at skulle skære dit samlede indtag af nikotin fra, så er det naturligvis også ensbetydende med, at det kan virke hårdt, at det foregår fra den ene dag til den anden.

Damper du derimod på en eller flere e cigaretter, så får du muligheden for at skære ned i små skridt. Der findes mange forskellige typer af e-væske med forskellige mængder af nikotin. Derfor kan du gradvist skære ned på dit indtag af nikotin ved at udskifte e-væske, når du føler dig klar.

2. Du går ikke glip af det sociale aspekt

Der er mange rygere, der er bange for at lægge cigaretterne på hylden, fordi de ikke er interesseret i, at skulle gå glip af det sociale aspekt. Der er mange rygere, der nyder at kunne snakke med kolleger, kammerater el.lign. til fester, i forbindelse med arbejds- eller skoledagen, eller noget helt tredje.

Det er også ensbetydende med, at der er mange rygere, der ikke ønsker at kvitte cigaretterne, fordi de dermed kommer til at gå glip af dette. Faktum er dog, at du med enten én eller flere e cigaretter ikke skal være bange for, at du ender med at gå glip af dette. Med en e-cigaret kan du sagtens deltage i dette sammen med øvrige rygere – du gør det blot på en sundere vis.

3. Damp fra e-cigaretter giver følelsen af røg

Ydermere, så er der også mange danske rygere, der hurtigt kommer til at savne følelsen af røg i mund og lunger, når de stopper med at ryge. Hvis du vælger en e-cigaret, så kommer du dermed ikke til at gå glip af denne følelse, da dampen naturligvis kommer til at føles præcis som det er tilfældet med røg.

Dertil skader det naturligvis heller ikke, at du selv kan bestemme smagen af den e-væske og dermed også damp, du vælger. Du kan vælge blandt e-væske, der f.eks. smager af lakrids, frugt, traditionel tobak eller derimod noget helt fjerde. Find e-cigaretter hos www.elekcig.dk

Comments are closed.