Tag din indre eventyrer med på safari

0

Danmark er et dejligt land. Vi har stor tryghed her, og måske er det netop derfor, at vi fra tid til anden kan begynde at drømme om eventyr. Os danskere har altid haft stor eventyrlyst og behov for at komme ud i verden, og den lyst er bestemt ikke blevet mindre, efter at resten af verden er blevet nemmere tilgængelig.

En globaliseret verden

Vi skal ikke mange år tilbage før at en tur til Mallorca var en eksotisk rejse, som de færreste oplevede i deres levetid. I dag er verden imidlertid blevet globaliseret, og det giver nye muligheder. De fleste estinationer er blevet tilgængelige for den almindelige danskers pengepung.

Derfor kan det måske også undre én, når mange vælger at tage til dem samme feriedestination år efter år. Når hele verden ligger for ens fødder, så bør man bestemt også udnytte det.

De mange muligheder med hensyn til rejsedestinationer giver os blandt andet mulighed for at se ting, som vi aldrig ville kunne opleve i Danmark. Her tænkes der blandt andet på det fantastiske dyreliv, som der er i mange andre lande. Ganske vidst kan vi se mange af dyrene i zoologiskhave, men det er bare langt fra det samme at se en elefant i bur, som når man ser en enorm hanelefant på savannen i Afrika. Det giver en følelse af ydmyghed og beundring, som ingen zoologiskhave nogensinde vil kunne efterligne.

På eventyr med safarirejser

Safarirejser er den perfekte rejse for den eventyrlystne dansker. På en safarirejse bliver dyreliv, naturoplevelser og kultur kombineret til én kæmpe oplevelse, som man med garanti husker resten af livet.

Safarirejser i dag er et vidt begreb. Der findes stadig den type rejser, hvor man kører rundt i en gammel lastbil, sover i telt om natten og spiser mad af tvivlsom oprindelse. Der er imidlertid også opstået et stort marked for mere komfortable rejser. Her er der mulighed for at tage på eventyr om dagen, men stadig at vende tilbage til behagelige omgivelser om dagen. Rejseselskaberne har ganske enkelt indset, at det at kunne tage et bad i rindende vand, når dagen er ovre, er en luksus, som de færreste ønsker at undvære. Ligeledes ønsker vi ikke at spise mad og drikke vand, der med stor sandsynlighed gør os syge, mens vi er på ferie.

Hvis du gerne vil have en safarirejse, hvor der stadig er plads til komfort, så bestil safarirejse her. Der er rig mulighed for selv at tilrettelægge din ferie.

En anderledes safari

En safari behøver ikke være imidlertid ikke kun være giraffer og zebraer. For de rigtig eventyrlystne er der også muligheden for at prøve en ”undervandssafari”. Mange feriedestinationer tilbyder muligheden for at komme ud og opleve dyrelivet under vandet.

Til de erfarne dykkere er der oftest tilbud om at dykke med iltflaske, og ellers er der mulighed for at lære det.

Det bedste er dog, at du ikke behøver have dykkercertifikat. I mange tilfælde tilbydes der også snorkling som et alternativ til begyndere. At snorkle er en vidunderlig oplevelse, der varmt anbefales af dem, som har prøvet det. Det eneste du selv behøver medbringe er badetøj, så skaf dig en Speedo her, og så er du klar.

Under alle omstændigheder skal du dog huske på, at ferien kun handler om, hvad du har lyst til at opleve. Hvis du synes, at ferier er skabt til afslapning, så skal du gå efter det.

Comments are closed.