Slip for madplaner og indkøb, men få alligevel lækker aftensmad

0

Synes du også det er en kamp hver dag, når du skal finde på aftensmaden og derefter skal ned og handle ind? Dette kan du slippe for og få maden leveret til døren. Hos Retnemt sørger de for, at du får dine råvarer leveret til døren, samt sørger for opskrifter som kun tager 30 minutter at lave. Som navet antyder, så er det ret nemt. Herunder kan du læse mere om, hvad du skal gøre og hvad Retnemt gør for dig.

retnemt-process-overblik2

Fortæl hvad du vil have

Du kan gennem online bestilling fortælle hvor mange dage du ønsker maden, hvor mange personer det er til og hvilken slags mad du og din familie kan lide. Det er dermed ret nemt og du får lige præcis det, som du selv ønsker.

computer pige kvinde

Råvarer bragt til døren

Når aftalen er på plads bliver dine råvarer bragt til døren og du bestemmer selv hvornår. Råvarerne er hos dig senest kl. 17 og du behøver ikke at være hjemme, da de bliver leveret i en kølekasse. Du bestemmer selv hvor mange dage i ugen dine varer skal leveres, men der er mindst to ugentlige leveringer i dit postnummer.

Delivery - van 845x220

Du laver maden

Når du modtager råvarerne finder du samme tid en opskrift, som er nem at lave. Opskrifterne er sunde og du får en varieret kost. Råvarerne er alle friske og maden tager kun 30 minutter at lave.

Du kan dermed gøre hverdagen nemmere og du kan have mere overskud til andre udfordringer der dukker op i løbet af dagen. Resultatet er, at du får lækker hverdags mad med lækre råvarer og du slipper for madplaner og indkøb.

vegetables

Leave A Reply