Sådan kommer du godt igennem rygestoppet

0

Et rygestop kan være rigtig hårdt. For mange rygere er det en indgroet vane, som kan være særdeles svær at komme af med igen. Rygning kan være yderst skadeligt for helbredet, og årligt dør cirka 4.500 danskere af sygdomme, der er relaterede til rygning. En cigaret er fyldt med en masse skadelige kemikalier, samt nikotin, som er det du bliver afhængig af. Når du er afhængig af nikotin, bliver det endnu sværere at stoppe med at ryge.

Ud over de mange forskellige sygdomme du kan undgå, er der mange gode grunde til at droppe rygningen. Først og fremmest får du et markant bedre helbred, når du dropper rygningen. Derudover bliver din hud markant sundere og renere, du får din lugtesans og smagssans tilbage, du får langt bedre mundhygiejne og du sparer en masse penge, når du ikke skal købe dyre cigaretter mere.

Det er meget forskelligt hvordan folk griber rygestoppet an, men først og fremmest er det vigtigt, at motivationen er der. Hvis du ikke er motiveret for at stoppe, kommer det ikke til at lykkes for dig. Nogle mennesker vælger at stoppe brat med at ryge, men det anbefales at trappe langsomt ned, hvis rygestoppet skal vare ved. Heldigvis findes der mange produkter, som kan hjælpe dig med at gøre rygestoppet lidt nemmere. Noget af det mest almindelige er, at anvende nikotinpræparater.

Der findes en del forskellige nikotinpræparater som kan anvendes ved rygestop. Nogle af de mest kendte er plastre, inhalatorer og tyggegummi, som kan give dig et skud nikotin, når du får lyst til at ryge. En lidt nyere metode til rygestop er at anvende Nicorette QuickMist, som er ganske let at bruge. Når du mærker din rygetrang, kan du bruge 1-2 sprøjt af sprayen, og dette skulle gerne lindre din rygetrang. Alt efter hvor ofte du plejer at ryge, kan det variere, hvor ofte du har behov for at bruge sprayen. Du må ikke spraye mere end 64 sprays i løbet af en dag. Da Nicorette QuickMist er håndkøbsmedicin, er det vigtigt at følge doseringerne, og huske at læse indlægssedlen, inden du går i gang med at bruge produktet.

Comments are closed.