Sådan holder I en fed firmafest

0

Skal I holde firmafest? Og mangler I inspiration til, hvordan og hvorledes det skal foregå? Så kan du læse med her for at få tips og tricks til, hvad I kan gøre. Det vigtigste ved en firmafest er, at hele personalet har lyst til at deltage. Det er altid sjovest, hvis der er mange som deltager. Jo flere jo bedre. Derfor handler det om at arrangere en fest, som alle gerne vil være en del af.

1 Sørg for transport

Når man skal have hele personalet med, så handler det om at gøre det så nemt som muligt at deltage. På den måde er der ikke nogen dårlige undskyldninger til, hvorfor man ikke skal med. Det gør I ved at sørge for, at der er transport til og fra lokationen, hvor I holder festen. Hvis I er en stor virksomhed, så er der typisk ikke plads til jer på nærliggende lokationer, så derfor er I nød til at holde det en smule væk. Derfor skal I sørge for transport. I kan også sørge for, at personalet har overnatningsmuligheder der hvor I er, afhængig af, hvor I vælger at afholde det.

2 Underholdning

I skal ikke afsløre jeres underholdning, det må gerne være en overraskelse. Derimod må I gerne tease en smule om, at de godt kan glæde sig, da der er sat noget stort i gang. På den måde vil personalet gerne tilmelde sig for ikke at gå glip af noget.

3 Maden

Sørg for at der er lækker mad i vente til personalet. Det er altid noget, som virkelig kan lokke folk til. Det kan være en 3-retters menu, det kan være buffet af en art eller andet lækkert. Det vigtigste er, at der er noget for enhver smag. Husk at der kan være nogle på arbejdspladsen, som der skal tages hensyn til. Det kan være der er nogen som har gluten-, laktose-, fiskeallergi eller noget helt fjerde. Det kan også være, at der er nogle som af religiøse årsager ikke spiser svinekød eller andet. Sørg derfor for at der er noget til alle, så alle føler sig velkomne.

4 I kan få hjælp

Måske det bliver en for stor opgave for jer at skulle arrangere det hele selv. Hvis det er det, så kan I nemt få hjælp og så er I garanteret en god fest. I kan få hjælp af Grunk Event, som er et eventbureau i København. De arrangerer dog også fester udenfor København, så der er noget for alle. Du kan læse mere her.

Comments are closed.