Sådan fuldender du dit iøjnefaldende look

0

De fleste kvinder bruger dem dagligt; accessories, der fuldender det perfekte look. Mens nogle er til feminine håndtasker og smarte bælter, så er andre til farverige kontaktlinser og iøjnefaldende nitter. Uanset hvilken tøjkultur, der tiltaler dig, så er det den ekstra detalje, der sætter prikken over i’et i god stil.

Er du eksempelvis fascineret af tøj i stilen goth og emo, så er danske Fatima perfekt for dig. Butikken har fokus på subkulturer og har et stort udvalg af tilbehør til mange forskellige stilarter. De mere end 30 års erfaring gør, at der findes alverdens tilbehør til både hippier og punkere – og hvis du alligevel synes, at du mangler din perfekte accessory, så tager butikken altid mod nye spændende forslag for at ramme subkulturerne så godt, som de kan.

Gå på opdagelse på www.fatima.dk. Her finder du alt fra handsker og hatte til lightere og lommeure, og hvis du trænger til at sætte ekstra kulør på din hverdag, kan du selvfølgelig friske din frisure op med en af de mange flotte opsigtsvækkende hårfarver. Det er altså langt sjovere, når detaljerne og udstyret er i orden, så det understøtter dit personlige look.

Som at have sin bedste veninde i hånden

Tasken er altid med os. Som en tro følgesvend tager vi den i hånden, når vi skal på arbejde, til fest eller på rejse. Den skal selvfølgelig have den helt rigtige funktion, hvor den samler alle de ting, som vi skal bruge i løbet af en dag, men for de fleste er det også vigtigt, hvordan deres taske ser ud. Med sans for godt design har NEYE gennem årene været førende, når det gælder tasker til kvinder.

Med en taske fra NEYE bliver du lagt mærke til. NEYE har nemlig blandt andet et stort udvalg af lækre arbejdstasker, moderne bæltetasker og populære clutch-tasker, og det er helt op til dig, hvor farverig, rustik eller afslappet, du synes, at din taske skal være. Tasken er et uundværligt tilbehør for de fleste kvinder, og hvis du som dem heller ikke kan nøjes med kun én taske, så tillader NEYE’s mange forskellige prisklasser, at du kan forkæle dig selv med flere.

Hvis mærker som Saint Sulpice, DKNY eller Adax er lige så vigtige for dig, som hvordan tasken mærkes, så har NEYE mange forskellige at vælge imellem. Uanset hvilket mærke du vælger, så vil du altid have en taske, som vil holde og følge dig i mange år. Hos NEYE finder du altså tasker til enhver lejlighed, og som giver dig et ekstravagant touch. Besøg deres hjemmeside og find din yndlingstaske.

Comments are closed.