Relanceringer af klassiske lamper fanger danskerne

0

Det danske marked har i mange år budt på et væld af forskellige lamper, der oprindeligt er blevet designet af nogle af de mest velrenommerede og respekterede danske arkitekter såsom Poul Henningsen, Arne Jacobsen og mange andre. Nogle af disse er blevet relanceret, mens andre har været i produktion siden de oprindeligt blev tegnet og derefter sat i produktion.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at der i løbet af de seneste par år er blevet relanceret en lang række typer af lamper, der i sin tid er blevet designet af nogle af de mest velkendte arkitekter og designere, det danske land har at byde på. Det skyldes naturligvis, at mange danskere har fundet en helt særlig interesse for denne form for design og indretning.

Nyt liv til gamle lamper

Det er forskelligt hvordan disse lamper bliver relanceret. Nogle af dem bliver ganske enkelt sendt på markedet som de så ud i sin tid, mens andre undgår mindre eller større designændringer for at harmonere bedre med de trends og tendenser, der dominerer markedet den dag i dag.

Uanset hvad, så skal der naturligvis ikke herske nogen tvivl om, at det handler om at give nyt liv til gamle lamper. Mange af de lamper, der er blevet designet af blandt andet Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Piet Hein og mange andre er gennem tiderne blevet designikoner, hvorfor de er stærkt eftertragtede – og det er lige netop derfor, at flere danske virksomheder arbejder på at kunne sikre sig designrettighederne, så de kan relancere de forskellige modeller.

Få lampen, du altid har drømt om

Du har med garanti altid gået og drømt om en helt særlig lampe. Det kan være, at det er en lampe, du har været forelsket i, i mange år eller det derimod er en lampe, der har haft en speciel betydning for dig. Uanset hvad, der ligger til grund for din drøm, så er de mange relanceringer noget, der kan være med til at lade mange danskere udleve deres drømme om disse lamper.

Mange originale lamper, der stammer fra designerens tid er oftest uhyre dyre, mens relanceringer derimod er noget, der kan fås i et mere sobert prisleje. Derfor er der naturligvis også god sandsynlighed for, at du kan finde en relanceret lampe, der harmonerer med dine krav og ønsker – klik her, hvis du ønsker at se et stort udvalg af denne form for belysning.

Relancering af lamper er kommet for at blive

Som det er nævnt tidligere, så skal der naturligvis ikke være nogen tvivl om, at der er mange danskere firmaer, der allerede har eller arbejder hårdt på at kunne sikre sig designrettighederne til lamper fra kendte arkitekter. Det skyldes, at de dermed har rettighederne til at kunne relancere den eller de lamper, der er tale om.

Ovenstående er bestemt også ensbetydende med, at relancering af lampe og anden form for belysning bestemt må siges at være noget, der er kommet for at blive – og noget, vi kun kommer til at se mere af fremadrettet.

 

Comments are closed.