Prioritér din familie

0

Den moderne danske familie har travlt – faktisk rigtigt travlt. Medierne boomer med artikler og tv-udsendelser, der handler om børn, der skriger efter mere tid med forældrene, og som føler sig overset og nedprioriterede. Den danske arbejdskultur er også spidset til i de senere år, hvor man ofte ikke nøjes med et 8 til 16-job, men hvor man enten tager arbejdet med hjem til sent på aftenen eller arbejder over. Det er derfor familierne, der er taberne i dette spil, og børnene er tit de største tabere, fordi de hellere vil være hjemme end at være i SFO og hellere vil hygge og spille spil med forældrene frem for at blive passet af en barnepige. Derfor er det en god ide, kære forældre, at I husker at prioritere jeres tid og jeres børn, ikke mindst, så I sammen kan lade batterierne op og komme tættere på hinanden.

Sådan bruger I mere tid sammen med hinanden

Det behøver ikke koste mange penge at prioritere tid med familien. Dine børn vil elske det, hvad end det er en aften med brætspil, en søndag på sofaen med film og PlayStation eller en weekendtur til et nyt sted, I ikke har oplevet før. Det behøver ikke være dyrt at tage på weekendtur i et badeland eller i et sommerhus, og i Danmark er der mange udflugtsmuligheder. Danmark har en masse skøn natur og mange resorts, ferielandsbyer og sommerhusområder, der er spækket med aktiviteter for både store og små, og dine børn vil elsker det.

En sommerhustur kan være et hit hele året rundt. Om sommeren er det populært at være i sommerhus, hvor man kan nyde det gode vejr på en fin terrasse og med kul på grillen, men også til efteråret og om vinteren har et sommerhus sin charme. Når vi nærmer os september og oktober, begynder mørket og kulden at brede sig i landet, og derfor kalder disse måneder på hygge og leg indendørs. Dayz.dk er en hjemmeside, hvor du finder mange forskellige feriecentre rundt om i landet. Her er der aktiviteter for både børn og voksne i form af forskellige badelande, udendørs legepladser og naturoplevelser. Her er du altså garanteret en weekendtur, du sent vil glemme. Bestil her.

Pak tasken og tag afsted

Et tredje forslag til en aktivitet, du kan lave sammen med din familie, er at tage en tur i svømmehallen. En masse timer fulde af sjov og ballade vil slippe selv den mindste vandhund fri, og dine børn vil elske dig for det. En weekendtur på besøg hos bedsteforældre er også en gratis måde, hvorpå du kan få en stor dosis familiehygge. Båndet mellem bedsteforældre og børnebørn er unikt, og det er ikke kun dine børn, der vil takke dig for det. Bedsteforældre oplever tit at få en helt anden gnist i livet, når de får besøg af deres børnebørn, fordi de bringer glæde, energi og overskud til deres hverdag.

Lige meget hvad anledningen er, er det altid vigtigt at have ordentlige tasker og kufferter at pakke dine og børnenes ting i, når I skal på farten eller på tur. I svømmehallen kan I nøjes med en smart sportstaske, mens I på en weekendtur kan have brug for en solid og rummelig kuffert. Kufferter fås i forskellige priser og kvaliteter, og køber du en kabinekuffert, er du sikret en kuffert, der overholder de internationale regler for bagagestørrelse, der må medtages som håndbagage på fly. Se modellerne her.

Comments are closed.