Plenti får gode anmeldelser trods deres korte tid i branchen

0

I 2016 så Plenti dagens lys, sidenhen har mange forbrugere været forbi virksomhedens hjemmeside i deres søgen på at opgradere til et bedre mobilabonnement. Trods startvanskeligheder fik virksomheden dog hurtigt et godt tag på det danske marked, hvilket har resulteret i deres mange tilfredse kunder. Ser man på de muligheder man får med et Plenti abonnement, kan man tydeligt se hvilken forskel de kan gøre for den gængse forbruger, der ikke ønsker at ofre mange penge på deres abonnement, men stadig ønsker kvalitet, stabilitet og ekstra services, som sloganet siger har man alt på ét sted.

Plenti har ligeledes bruset frem i medierne, hvor tv-reklamer har bragt virksomheden til det punkt, hvor det er i dag. Det smarte og bekvemme med Plenti er at de tilbyder en full-løsning med et abonnement. Dette giver dig tryghed som forbruger. For de andre leverandører har ofte flere abonnementer at vælge imellem hvor du risikerer at gøre en dårlig handel hvis du vælger det forkerte. Dette valg står du ikke overfor med Plenti. Du har et abonnement, som giver dig alt hvad du brug for af tale, mms, sms. En af årsagerne til at Plenti kan tilbyde dig den lave pris på dette abonnement er fordi der kun er et. For de har ikke mange forskellige abonnementer, som skal markedsføres og administreres. Der er kun et.

Plentifuldt abonnement og plentifuld dækning

Mange vil forbinde de lave priser med en dårlig dækning og sporadisk 4G. Dette er absolut ikke tilfældet. Plenti kører på 3’s lynhurtige 4G netværk. 4G hastigheden kan opnås af hele 85% af danskerne og dette netværk er ved at blive hastigt udbygget. Så du får en lynhurtig internetforbindelse samtidig med at du får fri data. So what’s not to love.

Et optimalt valg til streamere

Danskere har taget streamingtjenesterne til sig både i forhold til musik og film. Det stiller store krav til ens mobilabonnement og datapakke. Men ikke hos Plenti. Her er det inkluderet. Derudover kan du med 4G streame i høj kvalitet uden at skulle bekymre dig om at bruge for meget data. For et beskedent tillæg kan du tilmed også vælge at supplere dit Plenti abonnement med en underholdningspakke. Så kan du udnytte din lynhurtige internetforbindelse til at læse tidsskrifter, magasiner, Ekstra Bladet og sågar gå i Tivoli hverdag. Så leder du efter en all-in-one løsning til dine mobilbehov så er Plenti svaret.

 

Comments are closed.