Organiser din skosamling ved hjælp af et skoskab

0

 Er du en af de mange kvinder som er forelsket i sko, så har du sikkert oplevet paradokset mange, mange gange. Du kan ikke stoppe med at købe nye sko, og resultatet er at skoene ender med at ligge og flyde. Dette er særligt et problem hvis du lever på få kvadratmeter. Tager skoene meget gulvplads op, kan de nemlig hurtigt komme til at overtage et rum helt. På den måde bliver det som er noget af det bedste overhovedet, nemlig skoene, pludselig til et problem.

Nogle ville måske foreslå at løsningen på problemet er at købe færre sko, men det ved enhver ægte skoentusiast jo godt ikke er et seriøst løsningsforslag. Heldigvis er der andre metoder man kan gribe til, når skoene kommer til at fylde for meget. Der findes nemlig muligheder for optimeret opbevaring som kan få skoene til at fylde meget mindre. En af de nok mest klassiske og effektive eksempler på dette, er et skoskab. Et helt skab til sko lyder umiddelbart overdrevet, men faktisk er designet så smart at de fleste skoskabe tager meget lidt plads op i rummet.

 

Et skoskab er rummeligt og praktisk

Der er mange smarte aspekter af et skoskab. Det første er helt klart designet. De fleste skoskabe er skabt således at de er høje og tynde. Det vil sige at de kan fylde nærmest fra gulv til loft, men uden at fylde særligt meget ud i rummet. Dette er en fordel i eksempelvis en smal gang eller en lille entré. Det andet er det organisatoriske element i skabene. Skoskabe er nemlig designet således at skoene kan sidde på række inde i skabene, og på den måde både er nemme at organisere og nemme at få fat på. For at se hvordan dette fungerer i praksis, så følg linket her.

Der er ingen reelle begrænsninger for, hvilken slags sko der kan kommes i skoskabet. Måske vil du gerne have at dine allerflotteste sko skal stå fremme, og så kan du eventuelt kombinere skabet med en skohylde, hvor nogle af skoene kan stå sammen. Men måske er du mest af alt interesseret i at skabe plads, og her kan alle dine sko sagtens placeres i et skoskab uden at dette skader dem. Skoskabet er nemlig designet således at skoene får masser af plads og luft. Der er altså ikke risiko for at de bliver sure eller bulede af at befinde sig i skabet.

 

Med et rummeligt skoskab kan du med god samvittighed købe flere sko

Når først problemet med pladsen er løst, så er der ingen gode grunde til ikke at købe lige så mange sko som dit hjerte begærer. Faktisk kan man næsten sige at den nye opbevaringsplads fortjener et par lækre nye sko. Mulighederne for hvilke sko du kan vælge er mange, men hvorfor ikke vælge en kvalitet som matcher kvaliteten på dit nye skab? Et godt bud på en sådan kunne være et par sko fra Ilse Jacobsen. Følg linket her for for eksempel at se udvalget af espadrillos.

Espadrillos er en god og praktisk sko som gør sig både til fest og til sommer. Denne form for sko kan fås både i en flad sandalform, men også med en høj hæl. Det vil sige at der er noget for enhver præference og til enhver lejlighed. Det gode ved skoene fra Ilse Jacobsen er, at de udover at være lækre i designet også er praktiske og behagelige for fødderne. Der er altså stor chance for at de ikke får lov til at opholde sig meget i skoskabet, men i stedet kommer i brug hele tiden.

Comments are closed.