Modeentusiast: Disse danske brands skal du kende til

0

Enhver modeentusiast forpligter sig til at have et vis kendskab til de største danske brands inden for tøj og mode. Trænger din garderobe til at blive frisket op, kan du med fordel støtte de danske modevirksomheder. Dansk design og dansk kvalitet bliver ikke blot efterspurgt af danske forbrugere – men også af forbrugere fra resten af verden.

By Malene Birger – Siden 2003

By Malene Birger er et brand, som enhver kvinde med sans for mode og stil bør kende til. Virksomheden blev grundlagt af designeren, Malene Birger, som har gjort sig bemærket på den internationale modescene.

By Malene Birger er i dag kendt som et eksklusivt og internationalt brand, der byder på kvalitet, komfort og design, som ingen andre kan matche. Der er efterhånden blevet lanceret en lang række kollektioner, som bl.a. har budt på smukke kjoler, feminine suits og moderigtige tasker.

Dette designermærke er henvendt til den stil- og kvalitetsbevidste kvinde, der kun ønsker at bære tøj, sko og accessories i høj kvalitet. Der forhandles produkter i den mellemhøje prisklasse, hvor forbrugeren er sikret kvalitet for alle pengene. Har du også forelsket dig i de nye kollektioner, så køb produkter fra Malene Birger her.

Samsøe Samsøe – Siden 1993

Samsøe Samsøe er endnu et eksempel på en dansk modevirksomhed, som har haft (og har) stor succes på den internationale modescene. Modevirksomheden er stiftet af brøderene, Preben og Klaus Samsøe, som har haft succes med at opbygge et anerkendt brand.

Samsøe Samsøe har slået igennem på modemarkedet med sin unikke, skandinaviske stil. Dette tøjmærke henvender sig til både mænd og kvinder i en bred aldersgruppe. Strik, toppe og t-shirts er blot nogle af de produkter, du finder i det store udvalg.

Tøj, sko og accessories fra Samsøe Samsøe bliver solgt til priser, hvor alle forbrugere kan være med. Den høje kvalitet, de overkommelige priser og de mange flotte designs er blot noget af det, der kendetegner det danske tøjmærke med hovedbase i Søborg.

Sibin Linnebjerg – Siden 1997

Sibin Linnebjerg er et dansk designermærke, som har eksisteret siden 1997. Tøjet fra Sibin Linnebjerg er fremstillet til den modebevidste kvinde, som ved, hvad hun vil have. Der er særlig stort fokus på at opretholde den høje kvalitet og den høje anvendelighed.

Sibin Linnebjerg designer og fremstiller tøj og mode til enhver lejlighed. Du bliver introduceret for designs, der udstråler enkelthed og elegance. Det danske designermærke har bl.a. fået massiv omtale i forbindelse med, at sømandsstrikken blev relanceret – både som cardigan, bluse og ikke mindst poncho.

Sibin Linnebjerg står bag striktøj, som vil behage enhver kvinde, hvad angår både stil, design og kvalitet. Tøjet er alsidigt og tidløst, hvilket er nogle af de fordele, du kan få glæde af.

Comments are closed.