Læs om den nyeste herremode her

0

For mange mennesker kan det virke lidt uoverskueligt at sætte sig helt og aldeles ind i hvor moden er på vej hen og hvor den er i øjeblikket. Og derfor er der mange, som simpelthen vælger helt at undgå moden. Men lad for guds skyld være med dette, og køb dig nogle bukseseler i stedet.

Med bukseseler følger du moden

Det kan være, at du ikke gider at sætte dig ind i hvad der er på mode og hvad folk vil have for tiden. Men det, som du kan gøre er at finde dig nogle bukseseler, som uden tvivl vil være et hit blandt folk som ser dig. Det kan være, at din første tanke er, at det var sådan nogle, som din bedstefar gik med, men det er ikke dumt. For var det ikke også din bedstefar, som havde skæg, og var det ikke også noget med, at han altid gik i fløjl, og røg pibe, havde langt hår og gik i skovmandsskjorte? I så fald kan du jo se, at han i sig selv var noget af et modeikon, for det er lige præcis disse ting, som den dag i dag er på mode.

Du kan eventuelt lede din bedstefars ting igennem for at finde hans gamle bukseseler, som du nok skal få gavn af. For de vil uden tvivl klæde de smukke fløjlsbukser du lige har købt. Og da de er lidt store i det kan disse bukseseler rent faktisk også have en funktion. Og det var netop denne funktion, som seler en gang for mange år siden havde. At få bukserne til at holdes oppe, selvom de måske var lidt for store. I dag bruger man i højere grad et helt almindeligt bælte end man bruger bukseseler.

Køb bukseseler fordi det er pænt

Når alt kommer til alt er der ingen i dag, som går rundt med bukser med bukseseler fordi, at de har bukser, som er for store. Derimod går de rundt med bukseseler fordi, at de slet og ret er meget moderigtige. For med et par lækre bukseseler, som for eksempel kunne være grønne eller røde, så vil du se helt skarp ud. Og når du står i kø eller på anden måde befinder dig i en situation, som kræver tålmodighed og venten, så kan du stå helt nonchalant og hive ud i dine bukseseler mens du står og bapper på din pibe.

Comments are closed.