Indret din bolig med en altan

0

Har man købt et hus eller en lejlighed, er noget af det første de fleste tænker over, hvordan det skal indrettes. Der er mange møbler der skal passes ind – som i samspil skal få boligen til at være den bedst mulige for dig eller jer. Derfor skal der også laves mange køb og investeringer, for at få hjemmet til at blive som man gerne vil have.

Langt de fleste starter med de store og vigtige rum som køkken, badeværelse, stue og soveværelse. Køkken er noget af det, som der oftest bliver lavet om på når man overtager en bolig fra andre.

Et lidt anderledes bud på en ting man kunne investere i til sin indretning, kunne være en altan.

Fordele ved en altan i indretningen

Der findes mange fordele ved at have en altan på sin bolig i dag. Vi vil herunder gennemgå nogle af de fordele vi mener er de vigtigste, ved at have en altan som en del af din bolig.

Der findes både økonomiske fordele samt fordele der giver mere livskvalitet og glæde i hverdagen, vi vil skitsere begge dele herunder.

Økonomiske fordele

Først og fremmest er en investering i en altan en god investering i din bolig. Det er vist mange gange, at boliger der indeholder en altan kontra boliger der ikke gør, har en meget højere markedsværdi. Det kan derfor være en rigtig god investering for boligen at få en altan på.

Går du med tanken om at købe med salg for øje, kan det forhøje prisen på din bolig betragteligt, hvis du har en altan tilknyttet.

Indirekte økonomiske fordele

Ved mange typer af altaner, får man en anden økonomisk gevinst. Altaner, især dem hvor der er glasinddækning, giver en rigtig stor fordel i forhold til opvarmning af boligen. Altanen holder på varmen, og man kan spare op mod 20% af sin varmeregning sammenlignet med boligen uden altanen. Det kan derfor være en god investering, hvis man har en relativ høj varmeregning og altanen kan stille og roligt være med til at tjene sig selv hjem igen.

Livskvalitet

Langt de fleste der får en altan bygget på deres bolig, gør det for at have en altan de kan bruge. Grund nummer 1 til at få en altan, er naturligvis dette. En altan er en super tilføjelse til boligen, som især i de varmere måneder er genstand for meget hygge.

Udover brugen af altanen, kan man også bruge altanen som et støjværn. Bor man tæt på larm fra enten motorvej eller jernbane, kan en altan være med til nedbringe støjen med op til 20DB.

Comments are closed.