Har du brug for inspiration til boligen? Prøv disse 3 apps

0

Inspiration til boligen kommer ikke altid som et lyn fra en klar himmel. Derfor kan det ofte godt betale sig at bruge hjælpemidler. Derfor får du her 3 cool apps, du kan bruge, når du jagter inspiration til boligen.

Teknologien udfordres og forandres konstant. Det kommer dig til gode. Faktisk kan den være svaret på dine indretningsproblemer, hvis blot du vælger at installere de rigtige apps på din telefon.

PriceRunner

PriceRunner er en fantastisk app, hvor du har mulighed for at finde lækre produkter, der passer ind i dit hjem. Det er ikke som sådan en ’boliginspirations-app’, men du har mulighed for at surfe mellem en masse forskellige produkter i forskellige kategorier, hvorfor den nemt kan tjene til lige netop dette formål. Et lille tip: Sørg for at handle hos de butikker, der har e-mærket. Så er du sikker på, at du ikke bliver snydt.

Instagram

Instagram er, hvad du gør app’en til. Du kan nemt bruge den til boliginspiration, hvis du følger de rigtige – og det er ikke så svært at finde frem til de rigtige profiler. Hvis du i forvejen følger nogle netmagasiner, har de garanteret også en Instagram-profil, du kan begynde at følge. Her vil i de fleste tilfælde blive uploadet en lang række spændende billeder, som du kan bruge til inspiration.

Pinterest

Pinterest er ligeledes en fantastisk app, du kan bruge, når boligen skal indrettes eller trænger til forandring. Hvis du ikke kender den i forvejen, følger her en kort introduktion eller brugsmanual, om du vil; det, du skal gøre, er at indtaste en søgning. Helst på engelsk, da langt de fleste brugere er engelsktalende. En søgeterm kunne eksempelvis være ’living room inspiration’. Når du har søgt på denne, bliver du eksponeret for en nærmest uendelig strøm af billeder, der kan fungere som inspiration til stuen.

Det gode ved denne app er, at det er brugerne, der opretter links med links, de selv finder inspirerende. Derfor kan du altså være sikker på, at det ikke bare er maskingenereret indhold, du får vist, men noget, der rent faktisk er nogle, der selv finder interessant.

Har du brug for yderligere inspiration?

Det kan være, at du kender forslagene i forvejen. Det betyder faktisk ikke så meget, for de opdateres hver dag med nye, inspirerende billeder, produkter og links, som du kan bruge til inspiration. Du kan jo også hente IKEA’s app – de lancerer snart en helt ny linje i samarbejde med HAY, og den vil helst sikkert være anledning til, at en hel del boliger verden over får et remake. Ikke mindst i Danmark.

Comments are closed.