God stil uden snobeffekter

0

Nogle kvinder vælger stil alene efter moden og de aktuelle tendenser eller skæver for meget til omgivelserne. Det er ærgerligt, fordi det skubber personligheden i baggrunden. Samtidigt er det meget individuelt, hvad der passer godt til den enkelte. Det er naturligvis altid en god ide at blive inspireret af sine omgivelser, men det handler i bund og grund om at finde sin egen stil – og på den måde fremhæve sin personlighed. Hører du til dem, der gerne vil skabe et personligt udtryk med dit tøj, kender du sikkert det danske tøjmærke Masai. Masai designer tøj til den moderigtige kvinde, der  ønsker en individuel stil og personligt udtryk. Læs med her, og bliv klogere på det hele.

Tøj du har det godt i

Tøjet fra Masai er kendetegnede ved behagelige og feminine silhuetter, som fremhæver det positive ved din figur, og får tøjet til at sidde godt. Det gør det nemt for dig at finde den form og det snit, der passer bedst til netop dig. Lækre metervarer med flotte farver og unikke mønstre er også en central del af kollektionerne. Så uanset om du elsker farver eller ønsker et mere afdæmpet udtryk, inspirerer kollektionerne dig til at skabe et individuelt udtryk – som du føler dig godt tilpas i. Der er derfor rig mulighed for at finde tøj, der passer både stilmæssigt og til din facon.

Målgruppen for brandet er den modebevidste kvinde, som ønsker at skabe en unik og personlig stil. Det er derfor helt op til dig, hvor afslappet, farverig, mønstret eller afdæmpet du har lyst til at iklæde dig.

Mere om Masai og konceptet

Masai blev grundlagt i København tilbage i 1992, og der er ingen tvivl om, at mærket har ramt en stil, som tiltaler mange kvinder – ikke alene i Danmark, men også rundt om i verden. Brandet  har i dag mange egne butikker i de nordiske lande, men kan også købes hos forhandlere i Danmark og i udlandet. Derudover har Masai sin egen webshop www.masai.dk, hvor kollektionerne både kan ses og købes online. Webshoppen udmærker sig ved mange flotte billeder og beskrivelser samt stiltips fra både designeren og stylisten, så du kan få en god shopping oplevelse online. Så hvis du ikke er bosiddende i nærheden af en af Masai’s butikker, kan du tage et kig i webshoppen.

Comments are closed.