Flotte lamper giver liv til hjemmet

0

Der er intet som flotte lamper, der kan give liv og stemning i et hvert hjem. Belysningen spiller en kæmpe rolle, når det kommer til den danske hygge og den danske indretning. Både dansk hygge og dansk design hitter i hele verden, hvilket man bestemt godt kan forstå.

Læser man reklamer i andre lande, hvil man ofte støde på reklamer for dansk design. Det er nemlig et kvalitetsstempel i sig selv, og det er ved at blive en kæmpe eksportsucces for Danmark.

Der er dog stor forskel på hvilke lamper, som passer til hvilke hjem. Derfor er det med at søge inspiration og være god til at forestille sig det færdige resultat. Dette kan dog være lidt svært, hvorfor gode billeder kan hjælpe på inspirationen.

Et af de bedste steder at få inspiration til indretning og belysning er på det sociale medie, Instagram. Indretning skal nemlig opleves visuelt, hvilket er hvad Instagram er bygget op om. Prøv at søge på f.eks. lamper eller hyggebelysning og andet på Instagram, så vil du finde massere af god inspiration.

Der er både private og virksomheder, som bruger Instagram til at vise deres produkter frem. Man kan få god inspiration fra begge dele, dog skal man huske på, at virksomhederne gør det med salg for øje. Derfor kan deres billeder være mere opstillede og redigeret, hvilket kan være både godt og skidt. Det giver nogle fantastiske billeder, men det kan snyde lidt i virkeligheden.

Private billeder af lamper på Instagram er ofte fra private hjem, og billederne siger ofte mere om virkeligheden. Her er det nemmere at forestille sig, hvordan dit eget hjem vil se ud med de omhandlende lamper.

Designerlamper kan købes på nettet

Der er mange forskellige slags lamper, både helt unikke og specielt fremstillede lamper, til de mere kendte og masse producerede designerlamper. Er du på udkig efter en hel unik lampe, så kan det være en god ide at besøge en af de mange fysiske lampebutikker, så du kan se lampen i virkeligheden. Det kan nemlig være svært helt at forestille sig lampen, når du kun har set den på et billede på nettet.

Er du derimod forelsket i en af de mange flotte designerlamper, så kan du roligt og med fordel købe den på nettet. Netbutikker er som bekendt billigere, da de ikke behøver at drive en fysisk butik ved siden af, samt de ofte sælger mere end de fysiske butikker. Dermed kan de holde priserne nede, hvilket du lige så godt kan drage fordel af.

Du har sikkert allerede set den designerlampe, som du er forelsket i hos nogle venner eller familie, men hvis du ikke har set den, kan du tage ind i en lampebutik og se den. Herefter kan du så eventuelt købe den på nettet, for at spare nogle penge.

En af de helt store netbutikker, som sælger lamper er www.lampemesteren.dk. Her er der et enormt udvalg af designerlamper til meget fordelagtige priser. Det er næsten ligegyldigt om du er på udkig efter en lysekrone, gulvlampe eller væglampe, der er et kæmpe udvalg af det hele. Det er bare med at lade sig inspirere og glæde sig til, at de flotte lamper snart vil pynte ens eget hjem.

 

 

 

Comments are closed.