Find nyt til dit hjem – men få den forsikret

0

Skandinavisk interiør og design har aldrig været mere moderne i vores egen del af verden. Der dukker konstant nye, danske designmærker op, og alle har noget forskellige at tilbyde.

Det vil sige, at du har muligheden for at lave et skandinavisk, moderne og lyst hjem, som stadig er personligt for dig. Nogle mener måske, at alle ”instagram-hjemmene” ligner hinanden, men sandheden er en anden. Der findes et væld af muligheder for at gøre dit hjem unikt – det handler bare om at gide det.

Følg med i udviklingen

Der sker en konstant udvikling i, hvad der er moderne, og hvad skandinavisk design kan tilbyde dig. De kendte mærker som Lyngby og Kähler kommer ofte med nye produkter og farver, og der er altså god chance for, at du kan finde noget til din helt egen smag, som passer perfekt ind i netop dit hjem.

Samtidig dukker der hele tiden nye nordiske designere op, som har deres bud på, hvordan unikt og flot design bør se ud. Hvad end du er på udkig efter en sofa, noget til væggen, eller et bord eller tæppe, så er det værd at følge med i udviklingen.

Uanset om du går efter det nyeste, eller du blot er på udkig efter noget flot til dit hjem, så kan du kan finde mere inspiration til dine køb online her.

Få dit kære hjem forsikret

Mange mennesker pynter deres hjem med vaser fra Lyngby, aber fra Børne Mogensen eller store, flotte tæpper. Men efterhånden som man skifter lidt ud her og der, så stiger den samlede pris af alt dit interiør og design. Nogle ting i dit hjem er blot til pynt, men vi har alle nogle ting, som har meget høj affektionsværdi for os. Får du så stjålet noget, eller har du indbrud, så kigger et forsikringsselskab desværre ikke på den personlige affektionsværdi, når de skal vurdere prisen på alt det, der er blevet stjålet. Derfor bør du gøre dig selv den tjeneste at få lavet en indboforsikring, så du i det mindste gå derfra med en smule. Det samme er tilfældet ved brand- eller vandskade.

En indboforsikring er derfor noget, man som oftest føler sig nødsaget til at have. Forskellige forsikringsselskaber tilbyder forskellige indboforsikringer, så det gælder om at finde den, der passer dig bedst. Det vigtigste ved din forsikring er, at alle dine løse ejendele er dækket. Samtidig skal du kigge efter en, hvor du er dækket ind, hvis du også bliver erstatningsansvarlig ved skade på andre personer eller deres ejendele. Få en sikker og dækkende indboforsikring hos Købstedernes Forsikring.

Comments are closed.