Fest Diner – Træt af at kokkerere mad til festen?

0

Du kender det garanteret. Du skal holde en fest, og maden skal være lækker. Det kan tage evigheder at forberede retterne, handle ind og kokkerere. Vil du gerne slippe for besværet, er der dog masser af muligheder.

Få din festmad bragt ud

De fleste cateringfirmaer bringer din mad ud, så du slipper for besværet med at afhente. De fleste virksomheder sætter en ære i at levere og håndtere maden på den præcis den måde du ønsker det og informere omkring hvordan leveringen kommer til at foregå. Find et firma, som leverer i dit område. Nogle firmaer leverer over hele landet, mens andre firmaer holder sig til enten Jyllands- eller Sjællandsområdet.

 

mad

 

En fest diner med ambitioner

Find et cateringfirma som sætter gode råvarer og høj kvalitet i højsædet. Ethvert cateringfirma bør arbejde ud fra den målsætning, at maden skal være så god, at kunderne vender tilbage igen og igen. Læs dig frem til, om maden bliver lavet fra bunden, og undersøg om personalet er dygtigt. For at du som kunde kan få en god oplevelse, er det vigtigt at der bliver kræset for retterne og deres anretning. Der er ikke noget værre end at få serveret en tallerken mad, som ligner noget der er lavet på et samlebånd. I stedet er det essentielt at du som kunde føler, at der er gjort noget ekstra ud af hver eneste ret.

Fest-Diner mad til alle anledninger

Lad os få et par eksempler på banen. Som eksempel leverer virksomheden Fest Diner mad til hvilken som helst anledning og en hvilken som helst årstid. Desuden er der et væld af muligheder indenfor hver anledning.

Bestiller du for eksempel årets julefrokost hos Fest Diner, er der flere forskellige muligheder. Du kan vælge at opbygge din egen menu med ”Julefrokost Byg Selv”, hvor du kan vælge ud fra 6 forskellige retter med fisk, 14 forskellige retter med kød og 4 forskellige retter med desserter. Dernæst kan du vælge en af de tre traditionelle julefrokostmenuer. Slutteligt kan du vælge en grill julebuffet, hvor firmaet sender grill, kul og personale med din bestilling. Med andre ord er der sørget for alt.

 

jul

 

Har du brug for at Fest Diner står for årets nytårsmenu, har du også flere forskellige muligheder. Du kan vælge den sikre og lækre 4-retters nytårsmenu som består af en velsammensat menu – to forretter, en hovedret og en dessert. Derudover er der mulighed for en nytårsbuffet, hvortil både forret og dessert kan tilkøbes. Har du brug for en børnemenu, natmad eller ”dagen-derpå” mad, er der også mulighed for dette.

Fest Diner leverer også til alle årets mærkedage – alt fra bryllup og konfirmation til oktoberfest og helstegt pattegris til grillfesten. Holder du en fest uden et tema, eller er der vegetarer med til din fest, er der også masser af muligheder for dette. Fest Diner tilbyder også frokostordning for 39,- pr. kuvert. Her bliver der serveret god, sund og varieret mad, lavet af gode råvarer og med omhu. Du får desuden leveret hjemmebagt brød til din frokost.

Madforberedelser online

Online bestilling af festmad såvel som frokostordning kan være et godt alternativ til stress over hjemmelavet mad og tørre rugbrød til frokost. I stedet for at skulle bekymre og frustrere dig over forberedelserne op til en fest, kan du trygt lægge ansvaret i et cateringfirmas hænder.

 

Leave A Reply