Er du klar til mørke aftener med stearinlys og hygge?

0

For rigtig mange mennesker er vinterhalvåret en hård tid at komme igennem. De kolde og regnfulde dage lægger sjældent op til de helt store udendørs aktiviteter, og det tvinger os ofte til at blive inden for i varmen. Selvom mange ikke bryder sig om de mørke måneder, så er der altså alligevel noget charmerende over at tænde op i brændeovnen og tænde stearinlys rundt i hjørnerne. Det skaber varme og hygge i en tid, hvor netop dét, er hvad vi har brug for.  

Skal der for alvor skrues op for hyggen derhjemme og er du den heldige ejer af en brændeovn, så er der sjældent noget bedre, end når der fyres op – både for hyggens og for varmens skyld. Men til en brændeovn skal naturligvis bruges noget brændsel, og det findes der mange forskellige typer af. Det vigtigste at huske er, at du til en brændeovn kun må bruge rent og tørt træ, hvis du vil undgå forurening. Du må aldrig bruge overfladebehandlet træ eller husholdningsaffald, da det kan indeholde sundhedsskadelige stoffer, som bliver frigivet ved afbrænding. Det er dog forskelligt fra brændeovn til brændeovn, hvilken type træ, der må bruges. Hovedsageligt er det enten almindeligt kløvet træ, træbriketter eller træpiller. Hos Bauhaus finder du et stort udvalg af forskellige typer træ, og du kan få det leveret på paller i et stort antal, så du kan være sikker på at have nok træ til en lang og kold vinter. Find træbriketter her!

Trænger stuen til en opdatering, så læs med her

Alt imens du hygger dig med ild i brændeovnen, stearinlys og snolder til en god film, så kan det være det går op for dig, at stuen også trænger til lidt fornyelse. På nettet er der heldigvis masser af inspiration at hente, men hvis du virkelig er på udkig efter kvalitetsmøbler til gode priser, så bør du ikke gå glip af My Home Møblers udvalg. Her finder ud alt, hvad du kunne have brug for af møbler til både soveværelset, dagligstuen, haven og spisestuen. Synes du fx, at det er på tide at skifte sofabordet ud, så kan du roligt regne med at finde et bord, der passer til resten af stuen og til din stil her. Du kan i deres udvalg vælge imellem både runde og firkantede borde i forskellige størrelser, med både træ- og marmoroverflade. Begge materialer er yderst oppe i tiden, så investerer du i et nyt sofabord fra My Home Møbler kan du være sikker på at være med på moden. Klik her og se de mange forskellige borde.

Comments are closed.