Dette skal du kigge efter når du skal vælge frokostordning på jobbet

0

Vi kender det alle – madpakker er bare ikke sjove at lave! Er du en af de heldige, som er med i en madordning på jobbet eller får i mad ude fra, hver dag? Så er du en af de heldige, eller er du? Der er stor forskel på, hvor man får maden fra og hvor godt det er. Nedenfor kan du finde ud af, hvad du skal kigge efter, når det nye catering firma skal findes.

Er maden sund?

Det er først og fremmest en god ide, at finde ud af om maden er sund. Den sigende tendens med sunde madvaner og motion gør, at folk hellere vil have sund mad til frokost end bare fed mad og fast food. Kig her efter om der er nogle gode salater med blandt det faste menukort. Hvis det er nogle gode salater eller blot en masse grøntsager blandt menuen hver dag, så er det allerede en god start.

Bruger virksomheden friske råvarer?

En anden og meget vigtig ting er, om virksomheden bruger friske råvarer til madlavningen. Det er meget mere lækkert at vide, hvilke råvarer virksomheden bruger og om de er friske og fyldt med gode vitaminer. Med friske råvarer bliver maden også bedre og med en god mad, så får du også en god dag med mere energi.

Hvad er det i grunden som virksomheden servere?

Den sidste ting du skal se om er selvfølgelig hvilken mad, som virksomheden præcist tilbyder. Kig menukortet godt igennem og kig især på om virksomheden varierer de forskellige retter, så i ikke får det samme mad hver dag. Det er vigtigt med en variation, grøntsager og friske råvarer.

Hos Frokost+ kan du tjekke alle disse 3 ting af på listen. Hos Frokost+ får du sund og varierende mad, mens der er brugt friske råvarer til fremstilingen af maden – helt klart værd at overveje!

Comments are closed.