Den lyse tid giver lyst til fornyelser

0

Vi kender det alle; det bliver lysere for hver dag – aftenerne bliver længere og lunere og vi hygger lidt længere tid, end vi måske plejer.

Ofte er det også på denne tid, vi lader blikket glide rundt i hjemmet med lidt mere ransagende øjne, end vi gør på en mørk vinteraften.

En sådan rundtur i vores hjem giver tit anledning til at ønske lidt fornyelser her og der. Som regel giver det ikke anledning til de store ændringer, men alligevel kan der godt fornys lidt rundt omkring.

Det er faktisk ikke så meget, der skal til for at pifte lidt op på hjemmet. Lidt andre farver på nogle enkelte ting kan gøre underværker. På denne tid vil det være nærliggende, hvis dine lyster går i retning af lyse og klare farver – det hører sommeren til.

Hvad kan du så gøre uden af lave om på hele hjemmet? Ofte er det små ting, der skal til. Prøv for eksempel at forkæle din sofa med nye puder – den kan pludselig virke mere indbydende – og det med så lille en forandring.

Går du videre til soveværelset, skal der heller ikke ret meget til. Her kan noget så simpelt som at købe nyt lækkert sengetøj give soveværelset et lille pift. Med så simple midler kan der ændres lidt på alle rum; nye viskestykker i køkkenet, nye håndklæder eller bademåtter i badeværelset eller ny dug til spisebordet – der måske alligevel skal pyntes op til sommergæster.

Også udenfor skal der kun lidt til. Nye hynder på havemøblerne – og måske matchende tæpper, hvis det bliver køligt sidst på aftenen – sætter prikken over i’et.

Inspiration finder du på nettet. Besøg hjemmesiden her for at finde netop de kvalitetsprodukter, der vil gøre en forskel i dit hjem. Udvalget er stort, farver og mønstre følger tidens trend – og så er du sikker på, at du får den bedste kvalitet til den rigtige pris.

Det søgende blik glider ofte videre til garderoben

Et naturligt skridt efter at have piftet hjemmet lidt op, vil være at kaste et undersøgende blik på din garderobe.

Indeholder den det rigtige tøj til lange lune sommerdage – og er farverne de rigtige? De fleste af os vil sikkert svare lidt undvigende på spørgsmålet.

Din garderobe indeholder uden tvivl mange lækre ting, som ikke behøver at blive kasseret. Også her kan du lave store forbedringer ved at lave små udskiftninger.

Bukserne fra sidste år er stadig pæne – og de sidder stadig godt på dig. Så vil en bluse hertil måske sikre, at du kan bruge dem igen i år. Måske er det en let sommerjakke eller blazer, der løfter sættet op.

På en lun aften på terrassen finder du dig måske godt tilpas i et afslappet look. Her kan det være en trøje eller cardigan i sommerens farver, der gør det sidste.

At forkæle sig selv er en menneskeret. Et par nye sommerkjoler i smukke farver og mønstre får sommerhumøret helt i top – og vil helt sikkert glæde både dig om dine omgivelser.

Skal der også et lille top med? Vil en ny nederdel passe til de bluser du har? Er det i år, du skal have de shorts, du har drømt om? Eller er det nu, du tage springet og prøve den buksedragt, du ikke fik købt sidste år?

Mulighederne for at pifte garderoben op er utallige. Besøg www.sistersbuy.dk for at finde inspiration til din sommer. Udvalget er meget omfattende, priserne meget fordelagtige og du har sikkerhed for god kvalitet i det sidste indenfor tidens trend.

Comments are closed.