Danske mode- og interiørbrands hitter internationalt

0

Vi er kendt for rigtig mange ting her i Danmark, men der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at vi i høj grad er blevet kendt for én helt særlig ting; vores evne til at skabe design. Derfor skal der selvfølgelig heller ikke være nogen tvivl om, at brands såsom www.pilgrim.dk hitter stort i udlandet, da deres design lige netop har været med til at løfte både deres salg og deres brand til helt nye højder – og ligeledes også meget større markedsandele. Pilgrim designer smukke smykker som halskæder, øreringe, armbånd m.m.

Det er selvfølgelig ikke kun på modefronten, at det går rigtig godt for en lang række danske brands, for det er ligeledes også noget, der i høj grad gør sig gældende i forbindelse med danske møbel- og interiørbrands. Der er naturligvis rigtig mange gode eksempler, men hvad mange tror er, at det udelukkende er de klassiske danske møbelarkitekter, der har skabt sig et navn i udlandet, men sådan forholder det sig bestemt slet ikke.

Flere og flere danske interiørbrands hitter i udlandet

Der findes en lang række danske brands, der står bag både design og produktion af et bredt spektrum af forskellige typer af produkter, der bestemt må siges at opleve en stor succes i udlandet. Et rigtig godt eksempel på et sådant brand er Lene Bjerre, der sælger deres produkter i både hele Skandinavien, men ligeledes også i Tyskland og en række andre lande. Det er et brand, der har eksisteret i mange år og ligeledes også oplever stor efterspørgsel på deres produkter.

Lene Bjerre er kendt for et væld af forskellige produkter, men hvis du gerne vil se nærmere på, hvordan stilen er og hvilken form for visuelt udseende og design, der har formet et stærkt brand og en stor efterspørgsel i både Danmark og i andre dele af Europa, så oplev udvalget af lampe skærme her, da det blandt er én af de typer af produkter, som de har valgt at slå sig rigtig meget på og som de naturligvis også sælger til de førnævnte lande med stor succes.

Hele verden er vild med danske design

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at hele verden ganske enkelt er vilde med danske design. Uanset om du rejser til New York, lægger et lille besøg Berlin eller du derimod flyver til en større by i f.eks. Kina, så vil du med garanti kunne finde et sted, hvor du kan købe både nye og brugte danske møbler. Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at det i høj grad er møbler fra f.eks. Arne Jacobsen, Poul Henningsen, Charles Eames, Erik Jørgensen og så videre, der kan findes rundt omkring.

Der skal dog ikke lægges skjul på, at der også er mange nyere, danske brands, der har formået at få stor succes med at sælge deres forskellige produkter i udlandet. Som tidligere nævnt, så er Lene Bjerre et rigtig godt eksempel, men der er naturligvis også brands som HAY og Normann CPH, der har stor succes med deres produkter, som også oplever stor efterspørgsel i udlandet.

Comments are closed.