Boligjagt: Det skal du have i baghovedet

0

I øjeblikket er der adskillige tusinde danskere, der er på boligjagt. Det kan være sjovt og spændende at være på boligjagt, men man skal passe på, hvis man ikke vil brænde fingrene. Førstegangskøberen kan være tilbøjelig til at falde for udspekulerede salgstricks, hvis han / hun ikke er opmærksom.

Er boligen prisen værd? – Brug en ejendomsmægler

Skal du ud og kigge på en bolig, bør du undersøge, om prisen er realistisk. Det er de færreste boligsøgende, der har forudsætninger for at vurdere, hvorvidt en pris er rigtig eller ej. Skal man gøre sit forarbejde ordentligt, skal man undersøge, hvad tilsvarende boliger i samme område er solgt for de seneste år. Som uerfaren boligkøber risikerer man at takke ja til en alt for høj pris, hvis man ikke har brugt tid på research.

Det mest hensigtsmæssige vil være at bruge en ejendomsmægler, som har de rette evner til at vurdere, hvor mange penge en bolig er værd. Viser det sig, at boligen er meget mindre værd, end den er værdisat til, kan du spare mange penge ved at bruge en ejendomsmægler og modtage vejledning.

Har du udset dig en bolig i København V, kan du tage kontakt til Ejendomsmæglerfirmaet Maivi Herup, som har stor erfaring med køb og salg af boliger i dette område. Vil du være mest tryg ved at have en ejendomsmægler ved din side, så undersøg mere her.

Er der plads til dine møbler? – Og passer de ind?

Skal du købe en ny bolig, vil det være en stor fordel, hvis dine nuværende møbler passer ind. De skal selvfølgelig passe ind størrelsesmæssigt, men det er næsten lige så vigtigt, at de passer ind stilmæssigt. Selvom det ikke behøves at have afgørende betydning, hvorvidt sofaen eller skrivebordet passer ind, er det godt at have med i baghovedet.

Viser det sig, at din nye bolig og dine møbler ikke matcher hundrede procent, kan du købe nye møbler uden at gå bankerot. Unoliving er en af de danske forhandlere, der sælger prisvenlige møbler med fokus på kvalitet og komfort. Vil du købe nye møbler, så find på webshoppen.

Hvordan er området og omgivelserne?

Skal du finde den helt rigtige bolig, kan du ikke nøjes med at tage højde for stil og størrelse. Det er også værd at være opmærksom på området, da det er dér, du forhåbentligt skal tilbringe mange år. Har du børn, skal du f.eks. undersøge, om der er skoler, børnehaver og institutioner inden for rækkevidde. Ydermere skal du undersøge indkøbsmulighederne, som også bør have indflydelse på den samlede vurdering af området.

De optimale omgivelser kan variere fra person til person. Der er nogen, der foretrækker tætbeboede områder med liv omkring sig, mens andre foretrækker ro, luft og idyl. Det er selvfølgelig også nogle af de præferencer, der har indflydelse på, om man vælger at bosætte sig i et byområde eller på landet.

Comments are closed.