Billigt mobilabonnement til hele familien

0

Får du sved på panden når regningen vælter ind fra mobilselskabet hver måned? Er der lidt for mange nuller på? Så er du langt fra alene, da tusinderne af dansker hver måned overraskes af skyhøje regninger på mobilforbrug. Især i større familier. Hvis man er en familie på 5, kan en sådan mobilregning snildt løbe op i et par tusinde kroner, hvis ikke mere. Måske har du en datter, der tilbringer timer med at sladrer med veninderne og kæresten. Knægten spiller og ser YouTube i timevis, så dataforbruget ryger gennem taget. Eller har der været et par opkald til udlandet, der slår bunden ud af det hele?

Uanset hvad så har I måske sat jer i et alt for dyrt mobilselskab. Det kan der naturligvis være mange, mere elle mindre gode grunde til. Den mest populære grund til, at folk vælger et specifikt mobilselskab i dag, er de knaldtilbud selskaberne laver. Hvis man køber den nyeste iPhone med flest gigabyte, får man et fri tale og fri sms abonnement med i købet. Så er du bare bundet i 6, 12 eller 24 måneder og selve abonnementet kan stadig være overraskende dyrt. Men udbetalingen var bare så lav, at det virkede som et fantastisk tilbud. Det er sådan de fanger dig. Selv hvis du indser dette og opsiger abonnementet, skal du bare betale restbeløbet på telefonen og så har du intet sparet. Du kan være helt sikker på, at mobilselskabet nok skal få sine penge hjem, plus en ordentlig fortjeneste. Det er aldrig dig der vinder ved sådan en deal.

Men er man så fuldstændigt prisgivet mobilselskaberne og er det umuligt at få en fordelagtig aftale? Nej naturligvis ikke. De danske forbrugere er ikke dumme og der er måder at få gode aftaler på.

Først og fremmest kan det godt betale sig at købe sin mobiltelefon uden binding og abonnement, da du så slipper for alle gebyrerne. Ja det er et stort engangsbeløb, men så ejer du den. Du risikerer ikke at stå efter to år og stadig skylde penge på en forældet mobil. Derudover kan det varmt anbefales, at man samler alle sin families mobilabonnementer hos en enkelt udbyder, da man så bevarer overblikket og ikke får 4 forskellige regninger. Desuden er de billige mobilselskaber oftest lige så gode som de store drenge på markedet, da de kører over det samme net. Det er blot kundeservices og ekstra tilvalg der måske er begrænset, men helt ærligt hvor ofte bruger man disse? Ikke nok til, at det kan retfærdiggøre priser der ofte er tre gange højere. Hos f.eks. Plenti kan du få fri tale, fri sms og fri data, for samme pris som alle de andre billige selskaber, der stadig har begrænset dataforbrug. Så det må siges at være en god pris. Så med abonnement hos Plenti kan du sikre dig, at du ikke mere skal få et chok, når telefonregningen dumper ind af døren.

Comments are closed.